Az AIRT, a DRONERESPONDERS és az Esri közösen építik a világ legnagyobb válságreagáló drónos flottáját

| |

Az Airborne Nemzetközi Reagáló Csapata (AIRT) és a DRONERESPONDERS bejelentettek egy feljesztés allatt álló megoldást amely világszerte életeket menthet.

A cégek terve szerint a válságreagáló drónos pilóták neve, felszerelése és a közbiztonsági drónos programok egy világszintű georeferált adatbázisban lesznek összegyűjtve. A katasztrófaelhárító csapatok ezeket az információkat felhasználva pontosabb képet kaphatnak a környezetükben levő sürgősségi drónpilótákról ami segítheti őket életmentő munkájukban.

Az Esri tapasztalatát felhasználva egy olyan könnyen kezelhető, hatékony, helyadatokkal ellátott adatbázist épít a DRONERESPONDERS és az AIRT közreműködésével amely segíthet a katasztrófaelhárítóknak és a közbiztonságért felelős szerveknek az életmentő munkájukban.

DRONERESPONDERS, Esri, AIRT
DRONERESPONDERS

Az Esri hamarosan elindítja a Esri ArcGIS Dashboards georeferált felület működését amely világszerte megmutatja a rendszerbe regisztrált drónpilóták helyét és számát is. Ahogy egyre több drónpilóta fog regisztrálni a rendszerbe, úgy lesznek egyre értékesebbek az adathalmaz információi a válságreagáló drónos csapatok számára világszerte. Így az AIRT és a és a DRONERESPONDERS minden sürgősségi drónpilótát arra ösztönöz, hogy csatlakozzon a programhoz.

Előző

Elkezdődött a Skydio X2 drónok szállítása

Egy szemkápráztató drónvideó Kamchatka vulkanikus tájait mutatja be

Következő

Leave a Comment