Két cég Dél-Amerikában fogja kiterjeszteni a látótávolságon kívüli drónos szállításokat

| |

Egy új együttműködés keretében a ParaZero és a SpeedBird Aero a ParaZero SafeAir autonóm ejtőernyőrendszerével fogja felszerelni a SpeedBird szállítódrónjait. Az autonóm ejtőernyőrendszerrel felszerelt drónok több területen is biztonságosan tudnak majd látótávolságon kívüli (BVLOS) szállításokat végrehajtani.

2020-ban a SpeedBird a brazil hatóságoktól megszerezte a BVLOS műveletekhez szükséges engedélyt a majd Brazília első drónos szállítási engedélyét is. Azóta a cég több mint 700 látótávolságon kívüli drónos szállítást hajtott végre.

A ParaZero autonóm ejtőernyőrendszere segíti a drónt az akadályok és veszélyek észlelésében és elkerülésében, illetve rendszerhiba esetén az ejtőernyő megakadályozza, hogy a drón zuhanórepülésben érjen földet és testi vagy vagyoni károkat okozzon.

Az autonóm ejtőernyőrendszerrel felszerelt drónokkal a látótávolságon kívüli drónos szállítások biztonságosabbá válnak, így a ParaZero és a SpeedBird akár városi közegben is kivitelezni tudja majd a BVLOS drónos szállításokat.

Előző

A Volatus Aerospace egy drónos szolgáltató megszerzésével tovább bővíti a szolgáltatásait Észak-Amerikában

Európában már 2022-ben elindulhatnak a drónos teherszállító szolgáltatások

Következő

Leave a Comment