A SkyDrop drónok segítségével fogja szállítani a Domino’s pizzát Új-Zélandon

| |

Az elmúlt években egyre népszerűbbé váltak a drónos élelmiszerszállítások. Ausztráliában a Wing szállít különböző ételeket drónok segítségével, Ecuadorban az Aerialoop drónjai viszik a pizzát és Írország lakosai a Manna Aero jóvoltából élvezhetik a Coca-cola termékeit.

Most a SkyDrop befejezte drónflottáját, amelyet arra fognak használni, hogy a Domino’s pizzáit szállítsák az új-zélandi ügyfeleknek. Nagy teherbírásának köszönhetően a drón könnyedén szállíthatja a menüelemek nagy részét, beleértve három extra nagy pizzát is.

A kiszállítási rendszer két SkyDrop drónból, egy földi infrastruktúra platformból és egy autonóm vezérlőállomásból fog állni. Ez a beállítás a vállalatok szerint zökkenőmentes és súrlódásmentes munkafolyamatot tesz lehetővé az üzletek helyszínein, valamint skálázható, az üzlettől a házig történő drónszállítási műveleteket tesz lehetővé.

A két vállalat még nem jelentette be a szolgáltatás kezdési dátumát, de a vevők a következő pár évben számíthatnak a kiszállítások megkezdésére.

Előző

Insight Partners: Az eVTOL piac 2024-2028 között 35,6%-os CAGR növekedéssel számolhat

Az Indoor Robotics 15 millió amerikai dollárt kapott a beltéri biztonsági drónjának fejlesztésére

Következő

Leave a Comment