Az Indoor Robotics 15 millió amerikai dollárt kapott a beltéri biztonsági drónjának fejlesztésére

| |

Az izraeli cég, az Indoor Robotics 15 millió dollárt kapott egy támogatás keretében a beltéri biztonsági drónjának, a Tando, fejlesztésére és gyártására. A Tando-t már használják raktárakban, adatközpontokban, bevásárlóközpontokban és kiskereskedelmi létesítményekben.

A Tando több érzékelőt és szabadalmaztatott algoritmust használ a beltéri tér feltérképezéséhez és navigálásához. A drón önállóan tájékozódik, ami lehetővé teszi a nagy területek biztosítását és felügyeletét. Amikor nem repül, akkor a drón a mennyezetre szerelt töltőállomáson biztonsági kameraként működik.

“A Tandót már a világ vezető vállalatai és a biztonságfigyelő vállalatok is bevetették, és kézzelfogható hatást gyakorol a biztonságra és a védelemre”, nyilatkozta Doron Ben David, az Indoor Robotics társalapítója és vezérigazgatója.

Biztonsági alkalmazása mellett a drón termikus képalkotásra is használható, és segíthet a karbantartási munkákban. A megszerzett pénzbeli támogatás segíti a drón képességeinek további fejlesztését és gyártását.

Előző

A SkyDrop drónok segítségével fogja szállítani a Domino’s pizzát Új-Zélandon

Az UScellular és az Ericsson az 5G kapcsolatot drónokkal teszteli Wisconsinban

Következő

Leave a Comment