Az Applied Aeronautics és a Cambium egy olcsó és kitartó drón fejlesztésén dolgozik

| |

Egy új együttműködés jött létre az Applied Aeronautics és a Cambium között, olcsó, katonai és kereskedelmi célú drónok fejlesztésére.

A drón tartósságát hangsúlyozva, a partnerek számos felszereléssel látják el a drónokat, beleértve a lézeres támadások elleni védelmet, a tartós hő- és tűzelleni védelmet, a rugalmas indító- és helyreállítási rendszereket, valamint a gyors helyszíni telepítést elősegítő eszközöket.

Ezek az új drónok, amelyeket egy amerikai ellátási láncból és termelési platformról gyártanak majd, elsősorban az Egyesült Államok védelmi ügyfeleinek és szövetségeseinek fognak segíteni, valamint a megújuló energia, az olaj és a gáz, valamint a bozóttüzek elleni küzdelem támogatásában fognak nagy segítséget nyújtani.

“A Cambium magasan képzett csapatot állított össze a repülőgépipar, a katonai K+F és a biotechnológia területén” – mondta Ryan Johnston, az Applied Aeronautics társalapítója és vezérigazgatója. “Alig várjuk, hogy ezen a partnerségen keresztül bővítsük UAS-kínálatunkat, és bízunk benne, hogy együtt olyan termékeket viszünk piacra, amelyek jól illeszkednek a zord környezetben végzett összetett küldetésekhez.”

“Fiatal, fürge vállalatként, amely arra összpontosít, hogy új termékeket helyezzen el a területen a felmerülő fenyegetések kezelése érdekében, az Applied Aeronautics és drónja, az Albatross, tökéletes platform arra, hogy a Cambium fejlett anyagainak és gyártási innovációs rendszerének felhasználásával új generációs drónokból álló rendszert építsenek ki.” – mondta Simon Waddington, a Cambium társalapítója és vezérigazgatója.

Előző

Olaszország egyik régiója egészségügyi drónszállítási infrastruktúrát szeretne létrehozni

Hamarosan érkezik a Yuneec új drónja, a H850

Következő

Leave a Comment