Hamarosan érkezik a Yuneec új drónja, a H850

| |

A dróngyártó cég, a Yuneec bejelentette legújabb drónját, a H850 RTK-t.

A drón kereskedelmi alkalmazásokra lesz alkalmas, többek között az infrastruktúra ellenőrzésére, felmérésére és közbiztonsági alkalmazások kivitelezésére. Az új H850 legfeljebb 65 perc repülési idővel fog rendelkezni, a hasznos tehertől és az időjárási viszonyoktól függően. Minden olyan hasznos teher, amely kompatibilis Yuneec korábbi drónjával, a H250E-vel, az új H850 RTK-val is használható lesz.

A H850 kettős IMU-val, iránytűvel, barométerrel és két intelligens elemmel van felszerelve. Yuneec szerint a drón akkor is biztonságosan leszállhat, ha az egyik motorja leáll a levegőben. Hasonlóképpen, a repülőgép kettős RTK antennával van felszerelve, hogy nagy pontosságú pozicionálást biztosítson, még akkor is, ha az egyik antenna le van tiltva. A dróngyártó elmondása szerint minden adat, beleértve a nyers GNSS-adatok és a valós idejű megoldások is, rögzíthető a fedélzeten, készen állva az utófeldolgozási kinematikára (PPK).

A Yuneec új drónja versenyzik a DJI M300 RTK-val a repülési idő és a funkciók terén. Az új drón 2022 augusztusától lesz megvásárolható.

Előző

Az Applied Aeronautics és a Cambium egy olcsó és kitartó drón fejlesztésén dolgozik

Egy új tanulmány alapján az amerikaiak 57%-a nem bízik a drónos szállításokban

Következő

Leave a Comment