Az EHang bemutatta légi taxis szolgáltatását Japánban is

| |

A világ vezető városi légi mobilitási (UAM) gyártója, az EHang négy sikeres demonstrációs repülést hajtott végre Japán négy városában.

A bemutatók célja az volt, hogy hangsúlyozzák a kínai gyártó jelenlétét és elkötelezettségét Japánban, valamint hogy továbbra is megalapozzák a népszerűséget a 2025-ös Oszakai Expo előtt. Az esemény a fenntartható, intelligens városi technológiákra összpontosít, így terepet biztosítva az EHang számára, hogy bemutassa légi taxiját, az EH216-ot.

Ennek előkészítéseként az EHang egy sor repülést szervezett négy japán városban és környékén – bővítve működési lábnyomát az országban. A demonstrációk célja az volt, hogy bemutassák a repülőgép teljesítményét különböző küldetésekben, beleértve az intelligens logisztikát, és a tenger feletti városnézést.

“Nagy örömünkre szolgál, hogy befejezhettük az EH216 demó repülési túrát.. amely Japánban akár hat városban is megalapozta a lábnyomunkat, és szilárd alapot teremtett a japán piacon való folyamatos terjeszkedésünkhöz” – mondta Hu Huazhi, az EHang vezérigazgatója. “Az EHang első lépéselőnyeivel és az AAV-technológiák terén szerzett vezető szakértelmével arra számítunk, hogy a közeljövőben lehetőségünk lesz EH216-os járatokat biztosítani a 2025-ös Oszakai Expo számára, és megvalósíthatjuk az EHang biztonságos, autonóm és környezetbarát UAM-megoldásait Japánban.”

Előző

A Microsoft bejelentette új drónszimulációs szoftverét, a Project AirSim-et

Izraelbe is megérkeztek a drónos egészségügyi szállítások

Következő

Leave a Comment