Az FAA 27 mérföldes BVLOS engedélyt adott a Soaring Eagle-nek

| |

A Szövetségi Légügyi Ügynökség (FAA) 27 mérföldes BVLOS-engedélyt adott a Soaring Eagle kereskedelmi drónos ellenőrzéseket végző cégnek.

Ez a leghosszabb távolság, amelyet az FAA valaha jóváhagyott a kereskedelmi infrastruktúra, valamint az átviteli és elosztási ellenőrzések számára. Az engedély fő célja, hogy lehetővé tegye az erőátviteli vezetékek ellenőrzését az FAA 107.31/33. részének engedélyében részletezettek szerint. A mentesség által megadott engedéllyel a távoli parancsnoki pilóta (RPIC) egyedi adatkészletet tud majd gyűjteni.

A közművek, a földmérők, a mérnökök mind profitálnak az FAA által jóváhagyott nagyobb hatótávolságból az átviteli és elosztóvezetékek, hidak, épületek és egyéb infrastruktúrák kritikus ellenőrzésére. Ez a technológia biztonságosabb és költséghatékonyabb módszer a rutinszerű megelőző értékelések elvégzésére a kimaradások és balesetek megelőzése és a karbantartási ütemtervek előrejelzése érdekében. Ez egy nagyon értékes technológia a vihar utáni értékelésekhez is. Ha ez nem lenne elég ok arra, hogy a technológiára támaszkodjunk, a környezet számára is tisztább.

– nyilatkozta Will Paden, a Soaring Eagle elnöke.

Az új engedéllyel a vállalat biztonságosabb, hatékonyabb ellenőrzéseket végezhet a közművek és más kritikus infrastruktúrák számára.

Előző

A TruWeather és a Meteomatics mikro-klímára vonatkozó szolgáltatásokat fog biztosítani

A Boots lett az első olyan gyógyszertár az Egyesült Királyságban amely vényköteles gyóygszereket szállított drónokkal

Következő

Leave a Comment