A US Mail intelligens drón postafiókba fog szállítani Indiana-szerte

| |

Augusztus 8-án a US Mail hagyományos levelet fog kézbesíteni egy indianapolisi intelligens drón postafiókba, történelmet írva a kézbesítéssel.

Az US Mail postai kézbesítése egy kísérleti projekt része, amely a Dronedek intelligens drón postafiókjait érinti Lawrence-ben. A postafiók, amely mind a hagyományos leveleket, mind a drón által szállított élelmiszer-megrendelést tudja fogadni, a Schneider Geospatial telephelyén található, a 8901 Otis Ave címen.

A Dronedek intelligens drón postafiókokat az Oracle működteti. A vállalat platformfüggetlen megközelítést alkalmaz az összes fuvarozótól, futártól és logisztikai szolgáltatástól a GPS által ellenőrzött helyekre történő szállítások (és felvételek) konszolidálására és irányítására.

Megmutatjuk, hogy ez a postafiók jelenleg készen áll a hagyományos kézbesítésre, és mit tehet a közeljövőben, amikor a szövetségi szabályozások enyhülnek, hogy lehetővé tegyék az autonóm kézbesítéseket is. A biztonságos autonóm csomagkézbesítés kezdetét is jelezzük. Ez történelmi.

Dan O’Toole, a Dronedek alapítója és vezérigazgatója

A szállítást a McDonald’s követi, amely Big Mac-et és sült krumplit szállít ugyanabba a postaládába egy drónon keresztül. Az ilyen postafiókok létrehozása jelentősen hozzájárulhat a drónszállítások fejlesztéséhez.

Előző

Az ANA és a 7-Eleven Japánban fognak drónos szállításokat kivitelezni

Az Egyesült Királyság vezető drónszervezetei fórumot hoznak létre a BVLOS repülések fejlesztéséért

Következő

Leave a Comment