A Zipline és a Jumia új együttműködése az afrikai drónos szállításokat szeretné javítani

| |

A két vállalat egy igény szerinti drónszállító hálózat elindításában működik együtt az afrikai kontinensen.

A partnerek már most is tesztelik szolgáltatásaikat Ghánában, ahol az elmúlt hónapban kísérleti programot működtettek. A próbaverzió több felhasználási esetet és termékkategóriát tesztelt, összesen 2,500 km-t megtéve. A 85 km-es távolságban lévő Jumia csomópontokra történő szállítás kevesebb, mint egy óra alatt történt, amelynek során a megrendelés előrehaladásának valós idejű láthatósága minden érdekelt fél számára elérhető volt.

A Zipline és a Jumia jelenleg arra törekszik, hogy szolgáltatásait Elefántcsontpartra és Nigériára, majd később Kenyára és Ruandára is kiterjessze.

A Zipline örömmel működik együtt a Jumia-val, hogy azonnali logisztikát használjon az ügyfelek életének javítására Afrika-szerte. Ez az együttműködés növelni fogja az ügyfelek árukhoz való hozzáférését, és segíteni fogja a kis- és középvállalkozások növekedését. A Zipline biztonságos és hatékony azonnali logisztikai rendszere még kényelmesebbé, fenntarthatóbbá és hozzáférhetőbbé teszi a Jumia-n történő vásárlást az ügyfelek számára.

Daniel Marfo, a Zipline Africa vezető alelnöke
Előző

Drónok segítik a ritka, tibeti antilopok megfigyelését

EASA: a drónbelesetek száma csökkent az elmúlt években

Következő

Leave a Comment