A Safe Pro Group felvásárolta az Airborne Response-t

| |

A Safe Pro Group, a biztonsági megoldások specialistája felvásárolta a miami-i székhelyű Airborne Response-t.

Bár az akvizíció feltételeit nem hozták nyilvánosságra, a sajtó statement szerint az Airborne Response továbbra is a Safe Pro teljes tulajdonú leányvállalataként fog működni, a vállalatok pedig konszolidálják auditált pénzügyi jelentéseiket.

A 2016-ban alapított Airborne Response a drónszolgáltatások széles skáláját nyújtja, beleértve a helyszíni felmérést, a kritikus infrastruktúra-ellenőrzést és a testreszabott légi adatok rögzítését. Ügyfelei közé sorolja az olyan vállalatokat, mint a Florida Power &Light (FPL), a Citizens Property Insurance Corporation és a Motorola Solutions.

A Safe Pro azt nyilatkozta, hogy az akvizíció fő célja a drónalapú technológiák integrálása a vállalat bombacsapatába, lényegében segítve a földi személyzetet abban, hogy a légi észlelési képességek segítségével biztonságosan teljesítsék küldetéseiket. Ugyanakkor az Airborne továbbra is kielégíti a vállalati ügyfelek valós idejű adatgyűjtési és -elemzési igényeit.

Az Airborne Response felvásárlása lehetővé teszi számunkra, hogy bővítsük képességeinket, hogy a kereskedelmi és kormányzati ügyfelek számára kritikus fontosságú megoldásokat nyújtsunk igényeik támogatásához és céljaik hatékony eléréséhez. Az Airborne lenyűgöző listát állított fel azokról a blue-chip ügyfelekről, akik a drónok által nyújtott, használható intelligenciára támaszkodnak. Víziónk az, hogy gyorsan kihasználjuk az Airborne szakértelmét, hogy a drónalapú technológia előnyeit eljuttassuk kormányunknak, vállalkozásunknak és humanitárius ügyfeleinknek az alkalmazások széles körében.

Dan Erdberg, a Safe Pro Group elnök-vezérigazgatója
Előző

A Deltaquad megkezdte az EVO eVTOL tesztelését

Drónok segítenek az Ian hurrikán utáni kárfelmérésben és helyreállításban

Következő

Leave a Comment