A Wing Írországban szeretné meghonosítani drónos szolgáltatásait

| |

A Wing idén novemberben szeretné kipróbálni drónszállítási szolgáltatásait Írországban.

A Wing döntését, hogy Írországot választja következő piacának, kétségtelenül a helyi drónszállító hős, a Manna Aero gyors növekedése inspirálta. A Bobby Healy által 2018-ban alapított Manna már több mint 100 000 megrendelést szállított el két írországi területen lévő ügyfeleknek, és hamarosan új helyszín bejelentését tervezi, amely megnégyszerezheti a potenciális megrendelők számát.

A Wing 250 000 drónszállítással büszkélkedhet egyesült államokbeli, finn és virágzó ausztrál piacain. Bobby Healy, aki a Manna erős írországi bázisát az Egyesült Államokra és az EU-ra szeretné kiterjeszteni, tweetben üdvözölte a Winget Írországban.

Az Írországba történő terjeszkedés a Wing azon erőfeszítései után történt, hogy drónszállítási üzletágát más országokban is bővítse. Az elmúlt évben számos üzletet kötött új kiskereskedelmi és élelmiszeripari partnerekkel Ausztráliában, megszilárdítva az ország státuszát a legerősebb piacaként. Az év elején eközben elindította a várva várt szolgáltatást egy Dallas-Ft. Worth külvárosában, jelentősen kibővítve potenciális ügyfélkörét korábbi amerikai egyesült államokbeli, Christiansburgban (Virginia állam) való működéséhez képest.

Előző

A Swoop Aero drónok segítségével fog mintákat szállítani Ausztráliában

Leave a Comment